Saturday, August 7, 2010

How Much Does It Cost To Move A Sprinkler Hea



Even in summer you do not have to give up pasta. This paste was first served to Mr. R. I do not know exactly how to do it, ale spróbowałam ją odtworzyć pod moje smaki czyli usunęłam z niej czarne, małe, najlepszej jakości oliwki... przepraszam Panie R.! A mozarellę di Bufala zastąpiłam serem przywiezionym z Umbrii (peccorino z truflami). To peccorino, na pewno zastąpiłabym polskim buncem lub lekkim serem kozim, który da się pokruszyć. Można też spróbować z dobrą fetą. Cała magia w pomidorach. Najlepsze są malinowe lub bawole serca. Zupelnie nie nadają się zwykłe szklarniowe.

PASTA FRESCA (dla 4 osób):
• kilogram dojrzałych na słońcu aromatycznych pomidorów (bawole serca lub malinowe) (może be even more if you are a freak tomato)
• big bunch of basil (I gave a little lemon and traditional)
• Cheese: Mozzarella di Bufala (3 pieces) or fresh feta peccorino or property, or Bunce (25) gr
• 100 ml olive oil (musibyć good and full of flavor)
• maritime coarse salt (1 / 4 tsp - or less if the cheese is salty)
• 500 g Penne Rigate pasta (I've used no. 14 de Checco)

- tomatoes peeled off the skins and chopped into thick ankle
- poured into a large pot 1 / 4 olive oil, threw 3 / 4 bunch bazyllii, salt and tomatoes.
- I closed the jar and put it in the fridge for a few hours
- pasta cooked just before serving, necessarily al dente!
- after being strained, mixed it it in a pot of cheese and a remnant of oil at the end I added the tomatoes and quickly translate into a bowl, sprinkle basil ...
This pasta is tepid when administered, and even cool, but should be eaten immediately after mixing, so that was perfect temperature (fresca!)

Perfect for hot evenings with a good red wine.

0 comments:

Post a Comment